tirsdag den 30. april 2013

Børnebazar

Sidste weekend var Adam og jeg en hurtig tur forbi børnebazaren der blev afholdt i Mejrup. Det er ikke første gang det bliver holdt - men første gang vi var et smut forbi. Tror bestemt ikke det er sidste gang - det var ikke kæmpe stort, men det var hyggeligt og frem for alt billigt. Der var mange fine sager rundt omkring på bordene og forældre solgte ud af både hjemmegjorte ting, brugt legetøj og aflagt tøj. Det er et godt koncept og overskueligt. Jeg går jo altid efter ting til bassen - og tit på større arrangementer skal man virkelig lede. Børnebazar er meget mere relevant for mig - så gør det ikke noget at der "kun" er 50 boder, når de alle indeholder/sælger ting som man leder efter. Købte et Katvig trøje, 2 bodyer uden ærmer, 2 wallstickers, 1 krokodille xylofon - og så disse tre fede bodyer:

 
 
Så nu er bassen helt sommerklar efterhånden - og jeg glæder mig til at putte ham i disse. Synes de er simple, fine og sjove :) Det var en som havde haft en netbutik med wallstickers og tryk på tøj, tasker osv.. som solgte ud. Så da hun stod der og trykte - måtte vi jo også have lavet! :)
 
Kan i øvrigt anbefale alle i Holstebro området at holde øje med næste gang der er børnebazar i Mejrup - vi skal i hvert fald derud igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar