lørdag den 7. juli 2012

Sommerferie....!

Manden min er gået på ferie.... sommerferie! I fire hele uger! og det er SKØNT. Selvom jeg går hjemme på barsel, føles det jo ikke som ferie på nogen måde. Det føles først som ferie, når manden er hjemme med et ekstra sæt hænder, og når man er velankommet hos sine forældre med to sæt ekstra hænder. Se det dur! 


Her skal vi nyde den første ferie uge, inden vi skifter og tager ud til svigerforældrene... og så om igen to yderligere uger :) Det er uger med masser af bedsteforældre forkælelse til yndlings barnebarnet, ordnet indkøb, madlavning og tøjvask - og vigtigst af alt... et lille afbræk til de unge forældre som trænger sådan til det.


Det er hårdt at blive forældre langt væk fra sine egne af slagsen. Hverdagen hænger fint nok sammen hos os, og lillemanden er nem og skøn. En gang imellem ville man dog ønske ens mor lige kom forbi og tog den bette et par timer så man kunne gøre rent, tage i biffen eller et eller andet :) Det vil jeg glæde mig til når vi flytter tættere på! De små afbræk i hverdagen der lige fylder energi depotet op :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar