Sådan gør du:
- Kog spagetti for sig selv - som du altid gør.
- Kom olie eller stegemagarine på en pande - helst så du får et lille lag på hele panden.
- Når det bobler/steger - putter du 3-4 pressede fede hvidløg på så det steger med.
- Herefter kommes alle rejerne på panden - vi plejer at bruge en hel pose frost kæmpe rejer, vil gætte på der er en 50 stykker i eller lignende. Vi plejer ALTID at pille halen af, som oftets sidder på når man køber kæmpe rejer. Det er noget værre gris at skulle pille dem af senere i saucen ;)
- Tilsæt nu fløde (evt. madlavningsfløde) - bruger mellem 1/4 og 1/2 liter fløde alt efter hvor meget sauce der skal være.
- Tilsæt koncentreret tomat pure (de små dåser - der er to størrelser som regel) - jeg bruger gerne 3/4 af en stor dåse. Men smag til - det er forskelligt om man helst vil have den mere fløde/cremet eller med mere tomat smag.
- Lad det simre og smag til med salt/peber - og evt. mere hvidløg hvis den ikke smager af nok.
- Den kogte pasta vendes i saucen med rejer - og voila! Bon appetit :)
Der er til 4 personer/portioner ovenfor :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar