tirsdag den 30. juli 2013

Giraffen "Grab" - Månedens dyr


 
Juli måned er omme i morgen - og lige på falderebet nåede Giraffen "Grab" at se dagens lys. Jeg er medlem af en gruppe på Facebook der hedder "Månedens hæklede dyr" - hvor der hver måned bliver udvalgt 2-3 opskrifter (en let og en svær), og så hækler vi ellers alle en eller flere af mulighederne i den pågældende måned. Derfor blev jeg super glad, da Juli måneds nemme opskrift var denne fine giraf! Adam ELSKER nemlig giraffer - eller grab som han kalder dem ;) Den tog ikke så lang reel hækletid og var faktisk rigtig nem. Eneste minus var alt det montering af små dele.
 
Opskriften finder du her (sammen med tusind andre skønne opskrifter): Tulle Momsemor
 
Så bare kom igang! Og kom ind og deltag i gruppen på facebook også :)
 
Det var kun med nød og næppe jeg fik lov til at gøre "Grab" færdig, for allerede da hovedet kom på, kunne barnet se hvad det var og snuppede den fluks. Så måtte pænt vente på han havde suttet færdig på den inden giraffen kunne få monteret ben og pletter :)
 


mandag den 29. juli 2013

Oreo Cupcakes - en klassiker


 
 
Den sidste dag inden jeg gik på ferie for lidt over fire uger siden - havde jeg 48 Oreo Cupcakes med mig på jobbet. Det var som tidlig "farvel" kage inden jeg stopper på onsdag. Mest fordi rigtig mange gik på ferie der, eller har ferie nu, og som jeg derfor ikke får sagt farvel til i denne uge. Desuden vil jeg også helst, at når nu jeg har gjort mig umage, så må der gerne være nogen på arbejde til at spise kage og kantinen bør helst ikke være "sommer-lukket".
 
Cupcakes'ene faldt i virkelig god jord - og opskriften blev delt og linket efter flere forespørgsler. De er endnu engang taget fra www.sarahskager.dk og er super nemme og lækre. Frostingen denne gang var dog ikke hendes - men en "almindelig" cheese cream frosting, med knuste Oreo's i.
 
Jeg laver efterhånden min lidt på gefühl - og den består af: En pakke natural flødeost, flormelis, lidt blød smør, vanille og evt. lidt citron saft. For at gøre den blød og luftig - vender jeg lidt pisket flødeskum i efter behag :)
 
Et tip: I Lidl har de en efterligning af Oreo's som smager fortrinligt og koster billig. Det gør det noget mere økonomisk når man skal lave 48 stk. med en halv kiks på hver som pynt, samt i dejen og frostingen ;)


7000!

Så mange sidevisninger er bloggen rundet idag :) Det lyder måske ikke som mega meget - men det er det for lille mig! Og tak....

torsdag den 25. juli 2013

IT'S ALIVE.....!!!

Åh ja - bloggen er skam stadig i live. Måske ret misligeholdt og har brug for masser af omsorg, kærlighed og søde ord (og billede spam)... men helt sikkert stadig i live!

Jeg har holdt sommerferie de sidste tre uger med min dejlige familie! Virkelig ferie! Vi har ikke været udenlands eller på masser af turer osv.. Vi var i København fem dage i den første uge - da min mand endelig efter fem års knoklen, blev udnævnt premierløjtnant med taler, reception, frakker og sabler über alles! :) Det var nogle skønne begivenhedsrige dage og et dejligt gensyn med København. Ellers har vi holdt en "lille" surprice fest for manden forrige fredag - med små 30 gæster, opdækket dobbelt garage og en masse mad og drikke! Det var en skøn dag - og han blev glad... manden altså... og overrasket! Jeg blev også selv overrasket - over at jeg formåede at holde det hemmeligt :)

Dagene er forsvundet lige så hurtigt som de kom. Vi har nydt haven, solen, terrassen og vores hus. Vi har været omgivet af familie næsten alle dage - og grillet en masse. Jeg smider en masse billeder op senere fra de tre skønne uger.

Status lige nu - er næsten igennem min første uge tilbage på pinden/arbejde efter ferien - og indtil videre er jeg også i live! ;) Når jeg går hjem idag har jeg kun tre arbejdsdage tilbage herude, før jeg stopper lidt før tid i mit barselsvikariat. Den 1 august starter jeg i nyt fast job... to be continued!