søndag den 31. marts 2013

Påske-hi

Bloggen er som i kan se gået i påskehi... Vi har alle tre ferie og det nyder vi lige det sidste af... Vender stærkt tilbage i næste uge - you have my word! :)



fredag den 22. marts 2013

Min lille Supermand!

Da jeg så disse på H&Ms hjemmeside - viste jeg at Adam bare MÅTTE eje en af dem. Havde faktisk puttet dem begge i indkøbskurven på deres hjemmeside, men fortrød alligevel sammen med de andre ting jeg drømmende havde fået smidt deri. 
Skæbnen ville dog at da vi her til eftermiddag var inde og hente manden på stationen, og var en tur i Nørreportcentret - så kom vi jo lige forbi H&M :) Måtte lige rode drengeafdelingen igennem og se om de nu var så fine i virkeligheden som på billedet. De havde desværre ikke Batman - men Supermand hang der... og han blev fluks hevet med hjem til bettemanden :) Han ved godt nok ikke hvem Supermand er, men håber han synes den er sjov, og at han kan bruge den så længe at kappen bliver sjov at lege rundt med :) Om ikke andet kan jeg jo nyde den skønne syn af ham i den <3




Vuggestue-karse



Lykken ved at være mor - må helt sikkert være den pave stolte følelse man har når bettemanden kommer hjem fra vuggestue med sine fantastiske kreationer! Har altid joket med at så skulle man have alle de hæsligheder ens børn laver - hængende rundt om i huset osv.. Sådan er virkeligheden bare slet ikke! Mit mor hjerte smelter fuldstændigt når Adam kommer hjem med en krusedulle på et stykke papir, en lille kylling eller noget andet klippeklister <3 Og da vi fik hjemmelavede julegaver fra den midlertidige dagplejemor. Det er helt fantastisk!

Denne gang er det en grøn klatmalet overklippet mælkekarton han er kommet hjem med... og de har sået karse i den :) Den er bare så fin og skøn! Den pryder vores vindueskarm i køkkenet - og vi følger nøje med hver dag om karsen nu er vokset siden igår <3 Det er skønt at være mor!






Rutebils-lagkage

Den fine rutebils-lagekage jeg lavede sidste fredag er bare SÅ nem at lave. Derfor får i den lige hurtigt her - det er en sikker vinder.. kender ingen der ikke kan lide den, og den tager ti minutter at lave! Den består kun af 4 - ja FIRE ingredienser.

Rutebilslagkage:
En pakke brune lagkagebunde (3 bunde)
En pakke rutebiler (de der brune marengs ting)
En halv liter piskefløde
Ca. 4 store bananer

Alt fløden piskes til flødeskum, og rutebilerne knuses meget fint, og vendes i flødeskummet. Læg en bund på det fad du vil servere på, og smør med en 1/3 af rutebilsflødeskummet. Læg et lag af banan skiver - og derefter en ny bund. Gentag 1 gang mere - og slut af med den sidste 1/3 flødeskum ovenpå den sidste bund. Pynt med revet chokolade - og evt. flag hvis der er en der skal fejres :)





lørdag den 16. marts 2013

At fejre farmand <3

Sidste lørdag da manden og jeg var i København fyldte han hele 28 år! Det var en dejlig dag, men blev ligesom enig med mig selv om i uges løb at han ikk var blevet fejret nok :) Adam var der jo ikk - og kan far have fødselsdag uden sønnen? Så Adam og jeg igang med homemade gave - og få inviteret forældre, svigerforældre og oldemor til overraskelses-fødselsdags-kaffe fredag eftermiddag når manden kom hjem fra kursus. Jeg havde en fridag igår - så bassen og jeg hyggeputtede hele morgenen og så kom han i vuggestue :) imens blev der til høj musik - gjort rent, dækket bord, hejst flag og bagt! Jeg lavede min FØRSTE roulade - og den blev altså ret god når jeg selv skal sige det :) der skulle selvfølgelig også være lagkage - og det var et trip Down memorylane med en ægte rutebils-lagkage som min bror og jeg altså fik på vores fødselsdag som børn. Manden blev overrasket og rigtig glad og vi hyggede os rigtig. I får lige en "opskrift" på lagkagen senere :) først lidt billeder...








tirsdag den 12. marts 2013

Årets Kadetbal

Som ægte sø-officers frue, så var det igen tid til årets Kadetbal på Søværnets Officersskole. Det var jo derfor manden og jeg var i Kbh. i weekenden - og vi havde en skøøøn fest. Det var fantastisk mad, super dejligt selskab, Lancier & vals, gode vine og bare generelt en lækker aften i godt selskab. Her får i lige nogle små øjeblikke derfra :)


Den fantastiske forret - Filodej med rejer, musling og laks i pesto og med urtecreme...

Super lækker dessert - hjemmelavet vanille is med hindbær, gl. dags æblekage og en æble/pecan tærte


Der danses vals på dansegulvet, udsigt fra øverste balkon

Manden min og jeg <3

Styr på detaljerne :)

Flot udsigt fra øverste balkon efter polonæsen (indgangs-march)

Starbucks....!



Normalt går jeg jo altid på Baresso :) Men da Starbucks har åbnet en afdeling i Fields, måtte vi jo lige et smut forbi, nu vi var der. Manden min drikker jo ikke kaffe - og vil ikke have noget der smager bare en smule af det. Derfor er deres Frappuccino uden kaffe jo et perfekt match :) Jeg skal have kaffe i min... og karamel blev det også til ;) Det var en dejlig forfriskning lige at få - og besøger dem gerne igen næste gang vi er i storbyen. Der var sød og hurtig betjening og en god stemning.






lørdag den 9. marts 2013

I <3 Copenhagen

Nyder København med manden i fulde drag... I aften går det løs med gallakjole og lancier. Lige nu nydes udsigten fra hotellet og en latte-to-go inden vi vender en tur over i Fields :)

mandag den 4. marts 2013

Forår?

Kalenderen siger marts - og sikke en skøn weekend vi har haft. Manden har været i haven, vi har fået luftet godt ud i hele huset og gået tur i solskinnet... Foråret har så småt gjort sit indtog - og lad det endelig fortsætte!!! :)



lørdag den 2. marts 2013

En hæklet grøntsag

Idag har vi haft "træf" i vores online mødregruppe :) Vi var fem piger samlet, og det var hos søde Smilla og hendes mor. Da jeg ved at Smilla har et fint legekøkken, besluttede jeg mig for at lave en lille værtindegave til prinsessen :) Det blev til to små hæklede gulerødder efter Nadjas opskrift. Har lavet en lille og en stor som hun har skrevet.
Smilla blev rigtig glad for gaven og puttede den straks i munden - ergo kan man jo tydeligt se hvad der er, hvilket gør en uerfaren hækler glad :) Adam havde da også lige prøve leget med dem inden vi skulle afsted - så må hellere få hæklet noget fint til ham også når han så godt kan lide det :)



fredag den 1. marts 2013

København - to do list

Om lidt skal manden og jeg til København - over til byen der har været vores hjem de sidste tre år og det bliver et glædeligt gensyn. Jeg savner byen og det kan kun blive en god weekend! Desværre har man altid ALT for lidt tid når man sådan er afsted... Men hvis jeg nu skulle se bort fra tiden (og budgettet) og bare skrive de ting jeg gerne ville derovre så ser det således ud:


  • en tur i Samadhi spa (massage efterfulgt af en tur i boblebad)
  • frokost på Cafe Gl. Torv (Mmm deres mørbradbøf eller stjerneskud)
  • middag på El Tapeo med et par glas vin og sangria
  • drinks på klaptræet eller et andet sted
  • BARESSO
  • brunch/frokost på Cafe Norden - og deres kager!!
  • forbi Nespresso og få fyldt mit kaffelager op
  • Shopping i Fields
  • Dase tid i badekaret på hotellet
  • en tur hånd i hånd op gennem strøget
  • inspirations snuse tur i Torvehallerne
  • Se veninder og mødregruppen

Det er slet ikke alle ting vi skal, eller har arrangeret. Tiden er der bare ikke... I må få en følgetong på hvad vi nåede efter næste weekend... samt billeder af min fine kongeblå gallakjole - for det er jo derfor vi skal derover. Det årlige kadetbal på Søværnets Officersskole - med tre retter, gallakjole, lancier og meget andet. Det bliver fantastisk!