fredag den 2. november 2012

Ben&Jerrys... forever!



Hvis jeg skulle vælge et mærke indenfor is - som jeg kun måtte spise resten af livet! (oh tænk hvis man skulle tage det valg!) - så ville jeg til hver en tid vælge Ben&Jerrys...! :) Det er en evig trofast ven i fryseren, som aldrig skuffer. Dog er det ikke (grundet prisen) noget jeg har liggende på lager altid. Den anden dag, forbarmede jeg mig dog over mig selv, og slæbte deres nye variant med hjem, efter at have set reklamen for den tusind gange. 

Man går altså bare aldrig galt i byen, men de overdrevne "amerikanske" smags varianter med kage dej og jeg skal komme efter dig! Mmmm.... Smagen var "Dough-ble Whammy" og det var en blandet af vanille-cookie-dough is, blød chokolade fudge kerne og mørk rig chokolade is! Kan det være andet end godt?

Velbekomme!

Vestjysk specialitet :)

En lille hurtig anbefaling hvis man skulle komme forbi Holstebro (eller Struer for den sags skyld) - og man ikke har kendskab til en af de lokale retter = Pindebøf :)
Retten kender jeg fra "Pingvinen" i Struer, og den er så sneget sig ind på "Olivers" i Holstebro også... nå men til ikke-kenderne, så består retten i små stykker godt krydret kød, pommes frites og kold bearnaise creme :) Mmmm.... Og så skal man selvfølgelig spise kødet med en pind ;)ª

Manden og jeg var forbi Olivers for ikke så længe siden - og det så sådan ud: