onsdag den 17. oktober 2012

Hoptimist latte

Har fået to skønne hoptimist krus i indflyttergave af en sød veninde :) En grøn og en lilla - og de er allerede faldet godt til på toppen af min Nespresso maskine hvor de står og pryder :) De er super fine, farverige - og så ser de lidt søde fyldt med latte, hvor de lige får lidt latte-skums-hår ;)


Pinapple Salsa

En lille anbefaling til alle jer derude :) Herhjemme spiser vi rigtig meget mexicansk i form at tacos, nachos, tortillas og jeg skal komme efter dig. Vi elsker det hele - og mest af alt vores yndlings salsa fra Santa Maria :) Det er med ananas - og det gør den frisk og sød på en gang, og den passer bare super godt til vores "spice" niveau. Synes helt sikkert i skal prøve den! Indtil videre har vi kun kunne finde den i nogle af coops butikker - vi har bla. købt den i Kvickly og SuperBrugsen.


mandag den 15. oktober 2012

Coffee meringues brownies!

Coffee meringues brownie

Igår havde vi det meste af min familie på besøg (læs: fremvisning) i huset - og jeg havde bagt... ih hvor havde jeg bagt :) Der var to slags småkager og to slags boller - men mit hjertebarn igår var en kaffe marengs brownie som jeg var meget stolt af. Det er første gang jeg har lavet den - og jeg vil sige den blev meget vellykket. Dog var den en smule for sød med alt den marengs på... den var faktisk lidt bedre idag da svigerforældrene var her, og vi spiste resterne som havde fået lov at stå på køl. Det gjorde kagen mindre vammel - og den smagte stadig super... Den var utrolig nem at lave - og opskriften kommer fra skønne Manuela, en af Norges mest fulgte bloggere på www.passion4baking.com 

Småkagerne jeg bagte var specier - en slags med citron & vanilje, den anden med chokolade & nødder :) Dem får i billeder af en anden dag... men her er brownien:



Choc 'o' mint latte

En hurtig lille anbefaling af Baressos nye efterårs drik - Choc 'o' mint latten :) Havde æren af at smage denne frækkert i sidste uge hvor mormor, lillemand og jeg var en tur i Herning centret. Den var lige som jeg havde håbet og forestillet mig... og da Holstebro jo desværre ikke kan byde på en Baresso, har vi købt Wiener linser til at kunne lave vores egen herhjemme :) Det var deres gode latte, med choco sauce op af kanterne, og med knuste mint linser i bunden. Den smagte pragtfuld! Dog blev det lidt for sødt da jeg var lidt over halvvejs. Den måtte gerne have været mindre... men smages igen - det skal den!


Børnenes... hmm... Adams Ikea :)

Lillemanden indvier sin tunnel :)


Inden vi rykkede ind i huset i vestjylland, besluttede vi os for en lille søndagstur til Ikea i Taastrup :) Det var en hyggelig lille tur efter en sort svævehylde, som selvfølgelig endte med en kæmpe overfyldt vogn til et fire cifret beløb og med kött bullar i maven!
Det blev til hylder, lamper, pærer, servietter og alt muligt andet vi bare måtte have til vores nye hjem :) Men den der blev allermest forkælet var lillemanden - for han har jo pludselig fået et værelse! og det havde han jo ikke før... så nu skal der pludselig fyldes et helt rum ud til ham og det kræver jo... Her er lidt af de lækkerier det blev til for hans vedkommende ;)

Fed "larve"/tunnel til at kravle igennem

Skåle... man kan aldrig få for lidt til børn!

Flotte "Hagesmække" til nu han gratter lidt med maden :)

Legetæppe til at kører med biler på :)

Allerede yndlings stable tårn :)


lørdag den 6. oktober 2012

Fra Københavner til vestjyde!

Lillemanden er pakket og klar :)

Der har igen været stille i blogland herfra... grundet vores flytning. Jep - har tidligere skrevet vi har købt hus, og nu er vi sørme også flyttet ind også! :) Derfor gik hele sidste weekend med at flytte om fredagen og bakse møbler og andet på plads hele lørdag og søndag, før manden vendte retur til hovedstaden. Han bor stadig i vores lejlighed (som i øvrigt er blevet solgt... wup wup) indtil december hvor han er færdig på skolen.

Hele ugen har jeg så pakket ud lige så stille - og nu nyder vi i fulde drag vores første familie weekend i drømmehuset med møbler og ting i skabene :) Men guuud hvor mangler man pludselig mange ting når man pludselig er hus ejer... og med 2 badeværelser og mange flere m2 at fylde ud. Manden mener bla. andet vi pludselig er nød til at eje en trailer!! Men den er vi vist ikke helt enige om - til at starte med har han fået lov at købe en plæneklipper dog... så lidt grej får manden da :)

Lidt flytte billeder ;) 

Man skal jo være sikker på at komme med til Jylland!


Så kører vi over Storebælt... farvel Sjælland!

Hyggepause på motorvejen :)

Så er vi klar til leg i huset!

De nye legesager indvies :)

Mere plads = mere rod åbenbart 

Oldemor kom forbi og så huset og legede :)