tirsdag den 25. september 2012

Min gode ven Nespresso!

Mmm... Nespresso Crealto!


Jeg har en fantastisk maskine herhjemme fra Nespresso... jeg har blogget om den før :) og mine yndlings bodum krus har også haft sit eget indlæg. Nu er Nespresso så kommet med en ny limited edition smag - nemlig Crealto, og den har jeg selvfølgelig købt og smagt. Jeg kan godt lide min kaffe mild, så da den er lidt kraftig i smagen, kom der en lille skvat ekstra mælk i. Smagen var dejlig rund og mere fyldig end kraftig vil jeg kalde det... eftersmagen er også god. Den kan sagtens anbefales! og så er den bare så lækker i designet at jeg vil have kapslerne og kassen liggende fremme!

Min kaffe kærlighed!

Indkøb hos Nespresso - mine yndlings :)

Lækker latte i yndlingskrus fra Bodum



lørdag den 22. september 2012

Joha lækkerier

Lækker lillemand med ny hue <3

Igår var bassemanden og jeg på shopping i fields. Skulle en tur i Pilgrim og bytte nogle smykker jeg havde fået i gave, selvom jeg ikke var meget for det. De var så fine - men halskæden var for kort, og der er ikke noget værre end når de sidder stramt rundt om halsen på en... sådan føles det i hvert fald. Nå men en tur i Pilgrim blev det til for mig - og da vi rundende Magasin var der pludselig noget til bassemanden også! Udenfor Magasin stod nemlig en stor kasse med Joha tilbehør som huer, sokker, hagesmække osv. - alt sammen til 10,- !! Så jeg rodede selvfølgelig rundt med numsen i vejret ligesom de tyve andre mødre i samme lille kasse ;)

Det blev til fire lækre huer til minimanden - og han har allerede indviet den første med succes :)


Joha lækkerier!


søndag den 16. september 2012

Onkel Simon

Da vi var hjemme hos mormor & morfar i sidste uge, slog vi et smut forbi lillemandens onkel - min lillebror Simon. De der ikke kender mig - ville tænke... ih hvor hyggeligt. Desværre er det ikke den slags besøg vi aflægger onkel Simon. Men forbi var vi - og sætte nye friske blomster og nusse om hans sted. 

Bassemanden hyggede sig i gruset - og med at kigge på alt det spændende... der går lidt tid endnu før han forstår hvad vi laver der, og før vi kan fortælle ham om den fantastiske onkel han ikke får lært at kende <3 <3 <3

Lillemanden synes det er hyggeligt <3

Grus er sjovt når man ikke er vant til det :)

Lillemanden & Onkel Simon <3


Lukas Graham!!

Lukas og band har indtaget scenen

Allerede dagen efter Lady Gaga - skulle vi over i en helt anden boldgade! Der var igen sørget for babysitter til lillemanden - for manden min havde ringet til Nova FM og vundet billetter til deres Live & Intim koncert med Lukas Graham. 

Kan godt lide hans/ deres musik - men har selvfølgelig kun hørt de tre gængse singler ligesom de fleste andre. Men kan man lide stilen - tænkte jeg det ikke ville skuffe... og NEJ det gjorde det ved gud ikke. Arrangementen var som lovet - intimt! og der var en fantastisk afslappet stemning - og drengene fyrede den ikke mindre af på scenen, selvom vi kun var 300 publikummer. 

Man gik derfra med en fed følelse bagefter - hvor man næsten havde fældet en tåre over historierne bag sangene, samtidig med man havde stået og skrålet med på "drunk in the morning". Skulle jeg bruge 150 lige efter den koncert - var valget uden tvivl faldet på hans album! 


Nova's morgenhold præsenterede drengene :)

De fyrer den af på scenen

Afslappet stemning - og sang fra kanten ;)


Lukas charmere en pige fra publikum til sangen "red wine"

Spille det kunne drengene altså!

Stemningsbillede af manden og jeg <3


LADY GAGA!

Åbnings-scenen på Gaga's borg!

Var for ikke så længe siden ude at blive luftet sammen med manden :) Lillemanden havde bestilt babysittere - og vi vokse ville ud i byen og hører musik. Det er længe siden vi købte billetterne til Lady Gaga - samme dag som de blev frigivet.... og vi havde glædet os! Vi så hende forrige år i boxen i Herning og det var den FEDESTE oplevelse!

Denne gang var heller ikke skuffende! Men når man ved hvilket show hun leverede sidst, skulle der altså virkelig meget til at imponere. Synes det var en god koncert - et flot sceneshow, og hun sang kanon! Her er lidt stemningsbilleder - selvom man ikke kan se hende særlig godt, kan man forhåbentlig fange lidt at det store show hun var hovedpersonen i! (i øvrigt varmede the Darkness op - og det gjorde de virkelig godt...!)






lørdag den 15. september 2012

Jysk hygge og tapas tallerken
























 
Ej nu blev det jo hundrede år siden at jeg sidst har blogget. Man skal nærmest kun lige glemme en enkelt dags tid, så er man både håbløst bagud med at dele skønne ting - og derefter tager dagene bare hinanden uden nye indlæg. Så nu kommer der altså en ordentlig r*vfuld indlæg....

Vi starter med en skøn tapas tallerken på Cafe Utopia i hjembyen :) Den nød jeg i selskab med min mor og minimanden sidst vi var på de kanter. Det er en lokal cafe der bliver drevet af mennesker med psykiske lidelser og lignende. Der er en super hyggelig stemning og så er der plads til minimanden - de har fantastiske små børnekufferter fyldt med legetøj som der kan underholde længe ved bordet. Vi var så heldige at få en hel taske dinosaurer til bords :)

Den bedste iskaffe ever! Utopias luksus iskaffe!

Morfar kom og joinede os :)