lørdag den 28. juli 2012

I love Italia

Mozzarella... mmm...

Den anden aften fik jeg/ min lille familie besøg af en kær veninde. En veninde jeg ikke har set siden lillemanden var 2 uger gammel og bare kiggede på en med øjne der ikke vidste hvor stor og spændende verden var endnu. Så da hun fik en stor dreng på 8 måneder i armene, med smil op til begge ører og små bisser i munden, var hun solgt! Som hun selv sagde, er han jo et fantastisk lille menneske med en stor personlighed og det hele! Jep - det er min søn!
Det blev til masser af hygge, smil og cafe latte - og så lod vi ellers mand og søn blive hjemme og drog ind i byen for at spise en god middag. 
Det var det skønneste vejr og vi sad udenfor på terrassen og spiste på Restaurant Italia, som er en af mine yndlings steder i Holstebro. Det blev til tre retter, cafe latte og masser af "catching up".... Det var pragtfuldt!


Yndlings pastaen med kæmpe rejer

Hvad andet end tiramisu til dessert? Looove...


Snapshots fra skønne Norge



En lille foto beretning fra skønne Norge, som bestemt ikke har haft besøg af mig for sidste gang. Der var så smukt og det var dejlige mennesker vi besøgte. Mon ikke vi kommer igen allerede næste år :) Jeg vil ikke berette en masse om hvad vi lavede - men blot dele nogle fantastiske stunder med jer...










fredag den 20. juli 2012

Sommersol i Kristiansand

Norsk morgensol

Det er alt for mange dage siden jeg har blogget - men tiden flyver afsted. Manden min har ferie - og vi er på skift hos vores forældre i Jylland og hygger. Derfor bliver det til masser af hygge og snak om aftenen - og knap så meget tid foran pc'en som når man sidder derhjemme bare os to.

Jeg tager dog stadig flittigt billeder som jeg har intentioner om at smide op på et eller andet tidspunkt. I må nøjes med et par snapshots fra vores nuværende ferie i Kristiansand hos nogle søde norske venner. Vi nyder solen og selskabet indtil vi atter vender mod Danmark på mandag. SKØNT!

Min fantastisk seje sommerdreng <3


Værtindens dejlige cheesecake med jordbær



lørdag den 7. juli 2012

Sommerferie....!

Manden min er gået på ferie.... sommerferie! I fire hele uger! og det er SKØNT. Selvom jeg går hjemme på barsel, føles det jo ikke som ferie på nogen måde. Det føles først som ferie, når manden er hjemme med et ekstra sæt hænder, og når man er velankommet hos sine forældre med to sæt ekstra hænder. Se det dur! 


Her skal vi nyde den første ferie uge, inden vi skifter og tager ud til svigerforældrene... og så om igen to yderligere uger :) Det er uger med masser af bedsteforældre forkælelse til yndlings barnebarnet, ordnet indkøb, madlavning og tøjvask - og vigtigst af alt... et lille afbræk til de unge forældre som trænger sådan til det.


Det er hårdt at blive forældre langt væk fra sine egne af slagsen. Hverdagen hænger fint nok sammen hos os, og lillemanden er nem og skøn. En gang imellem ville man dog ønske ens mor lige kom forbi og tog den bette et par timer så man kunne gøre rent, tage i biffen eller et eller andet :) Det vil jeg glæde mig til når vi flytter tættere på! De små afbræk i hverdagen der lige fylder energi depotet op :)

torsdag den 5. juli 2012

Cupcakes & Mødregruppe

Oreo Cupcake 


Igår var en skøøøn dag! Den bestod nemlig både af skønne babyer, mødre, kage og solskin - og det er da skønt. Manden nåede lige på vej ud af døren tirsdag morgen - at nævne en snak om kagemangel i hans klasse, og nu hvor de jo havde sommerafslutning igår, ville det jo være oplagt at have kage med der. 
Som den søde kone jeg er, spurgte jeg selvfølgelig om der var specielle ønsker nu hvor de havde diskuteret kage situationen i klassen. De var enige om Oreo Cupcakes og det skulle de da have så... også selvom jeg jo lige har bagt dem og blogget om det. Men kan jeg holde til at bage dem igen så hurtigt - så kan i også holde til at hører om det :)


Mente ikke en portion ville række til 15 sulte sømænd - så lavede dobbelt og endte med alt alt for mange. Jeg lavede dem dog en smule anderledes end sidst - eller det vil sige som de faktisk skal laves. For sidste gang lavede jeg en almindelig chokolade cupcake med Oreo frosting - og denne gang lavede jeg Oreo cupcakes med Oreo frosting. Det blev fantastisk gode! Så manden blev sendt afsted med min transport kasse - nøje fyldt med 30 cupcakes :)


Derefter gjorde lillemanden og jeg klar til Mødregruppen skulle komme forbi - og vi besluttede os for at gå ned i gården i det gode vejr. Så der blev pakket picnic kurv og tæpper - og så hyggede vi ellers dernede i flere timer i det skønne vejr med bebser, snak og kage :)


Baby hygge i gården




søndag den 1. juli 2012

Hvid sommerkjole og danske ærter


Det har været en skøn weekend - også trods en feber syg og forkølet søn. For det første fordi at selvom han er syg, er han altid i godt humør og det er bare fantastisk, og så er han lidt mere "puttende" end normalt og det elsker jeg. For det andet fordi det har været skønt vejr, vi har haft skønne gæster, gået tur og fået frokost i byen. Nydt Tour de France i sofaen og bare slappet af... og ja vi følger med i touren herhjemme!


Idag gik med at underholde førnævnte syge søn, og så gå en dejlig lang tur ved Amager strandpark i solskinnet! Havde endda min hvide sommerkjole på, og det var ren lykke endelig at få prikket ordentlig hul på ens sommergarderobe. Den virkelig har ladet vente på sig... Men det er jo også officielt Juli, så det var da godt nok på tide.


På vej hjem fra vores gåtur, fik vi lige handlet og der røg både sprøde lækre danske ærter og bløde ferskner i kurven... elsker sommer! Der røg også lidt cola i kurven, men det er jo søndag.